fbpx
Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Wim Oostra start 2e bedrijf eSBN


30 december 2019

Wim Oostra start 2e bedrijf eSBN

Wim Oostra, directeur/eigenaar van Laserworx start ‘eigen SnijBedrijf Noord’ als uitbreiding op de laseractiviteiten. eSBN zal zich gaan richten op groot en dik snijwerk middels een plasma- en autogeen snijmachine. ‘Hiermee worden de mogelijkheden verder uitgebreid en onze klanten verder ontzorgd’, aldus Oostra. Jelle Venema, een bekende naam in deze wereld, zal de dagelijkse leiding van eSBN op zich gaan nemen.

Naast het snijden kan Laserworx inmiddels ook laswerk, zowel handwerk als via een lasrobot aanbieden. Oostra: ‘Wij kregen meer en meer de vraag om gereed halffabricaat aan onze klanten te leveren. De afgelopen jaren is er daarom ingezet op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en uitbreiding van de bewerkingsmogelijkheden. Zo kunnen we naast het lasersnijden, kanten, draadtappen en het uitvoeren van oppervlaktebehandelingen, nu dus ook lassen, plasma- en autogeensnijden.

Door de start van eSBN per 1 januari 2020 worden de snijmogelijkheden fors uitgebreid. ‘De plasma kan metaal snijden t/m 30mm dik met een grootte van 12.000 x 3.500mm en de autogeen metaal van 10.000 x 3.500 x 350mm dik’, aldus Venema. ‘Hiermee wordt een grote behoefte van Noord-Nederland, maar ook andere delen van de Benelux, weer ingevuld’.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht ook interessant...