fbpx
Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Waar moeten kant-/zetwerk tekeningen aan voldoen?

Hoe kunnen we helpen?

Waar moeten kant-/zetwerk tekeningen aan voldoen?

U bevindt zich op:

Indien er ook kant- / zetwerk of andere bewerkingen gewenst zijn, dan is een STP-bestand de beste oplossing. Vanuit het STP-bestand genereren wij de juiste uitslag en kunnen de vervolgbewerkingen gedaan worden. Een controle op maatvoering wordt gedaan aan de hand van uw toegeleverde PDF met zet-/kantmaten.

Bij kantwerk dient rekening gehouden te worden met de volgende aspecten:
⦁ Minimaal benodigde beenlengte voor het zetten is 4x plaatdikte +5mm.
⦁ Dit geldt ook voor de afstand van gaten t.o.v. de buiglijn. Anders vervormen de gaten.
⦁ Indien het product het niet toelaat, dan is het te ondervangen door, ter hoogte van het gat, een snede op de buiglijn te maken en naderhand dicht te lassen. Om dit goed uit te voeren moet altijd contact met ons op worden genomen.
⦁ Ieder kantbedrijf heeft andere zetmessen en v-blokken. Bij Laserworx gebruiken wij standaard messen met radii van 0.8, 1, 1.5, 3 en 6mm. Bij andere wensen, neem contact met ons op.
⦁ Bij hoge en smalle producten is de kans aanwezig dat het product tegen de machine of het gereedschap aan komt. Richtlijn is dat de basis/rug altijd langer moet zijn dan de benen. Neem bij twijfel contact met ons op.
⦁ Multizettingen NIET als radius/walsing tekenen. Tussenruimte van de knikmomenten dient minimaal 4x de plaatdikte te zijn.
⦁ Laserworx gebruikt als standaard tolerantie ISO2768. Zonder vermelding gaan wij uit van tolerantieklasse C.
⦁ AP203 en AP214 opmaak wordt ondersteund.
⦁ Markeren is mogelijk door een 0.1mm diepe en 0.1mm brede lijn vanaf de bovenzijde in te tekenen. Tekst kan ook op deze manier worden gemarkeerd.
⦁ Dubbeldrukken (ook wel hemming genoemd) doet Laserworx niet standaard. Indien dit wel gewenst is, neem contact met ons op.

Kant- / zetwerk tekeningen

Wellicht ook interessant...