fbpx
Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Vacature Allround metaalbewerker

Hoe kunnen we helpen?

Vacature Allround metaalbewerker

U bevindt zich op:

Laserworx heeft vast werk voor jou!

Het betere werk is leuk in Leek!

Verrassende bedrijven vind je op verrassende plekken. Stap maar eens binnen bij Laserworx in Leek. Een jong metaalbedrijf dat het steeds drukker krijgt met state-of-the-art vakwerk. Met metaal kunnen we van alles. We leveren producten en halffabrikaten waar opdrachtgevers bijzonder blij van worden vanwege de hoge perfectiegraad. Dat betekent dus een groeiende opdrachtenstroom. En dus ook de vraag naar meer collega’s die met ons willen gaan voor alle kwaliteitsprijzen.

Allround metaalbewerker

Beheers jij diverse disciplines, zoals kanten, lassen en verspanen? Of wil je dit leren? Ben je nauwkeurig en een ‘echte ijzervreter’? Dan is dit de baan die je zoekt! Lasersnijden en kanten deden we al, maar sinds kort kunnen we meer. Alles om onze klanten een halffabrikaat te kunnen leveren.

Wat kun je van ons verwachten?

Om te beginnen een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO. Die vullen we aan met de onbetaalbare werksfeer in een team van goed gehumeurde vakfanaten. Initiatieven nemen en lachen wordt niet gestraft en doorgroeien wordt aangemoedigd.

Nu dus reageren?

Helemaal goed! Dat kan met een mailtje naar info@laserworx.nl, maar ook met een telefoontje naar 0594-820 970. Stel gerust je vragen. Want als wij kritisch zijn, ben jij het ook. Tot gauw!

Wellicht ook interessant...