fbpx
Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Vacature kanter/zetter

Hoe kunnen we helpen?

Vacature kanter/zetter

U bevindt zich op:

Laserworx heeft vast werk voor jou!

Het betere werk is leuk in Leek!

Verrassende bedrijven vind je op verrassende plekken. Stap maar eens binnen bij Laserworx in Leek. Een jong metaalbedrijf dat het steeds drukker krijgt met state-of-the-art vakwerk. Met metaal kunnen we van alles. We leveren producten en half- fabrikaten waar opdrachtgevers bijzonder blij van worden vanwege de hoge perfectiegraad. Dat betekent dus een groei- ende opdrachtenstroom. En dus ook de vraag naar meer collega’s die met ons willen gaan voor alle kwaliteitsprijzen.

Kanter/zetter

Ook op het gebied van kanten/zetten werken we met geavan- ceerde machines, tot maar liefst 4000 mm. Als operator weet je complexe zettingen vanuit 3D tekeningen te vertalen in oog- strelende en maatvaste producten. “Kan niet bestaat niet”, daar heb je nog nooit van gehoord. flexibele/vaste uren/week.

Wat kun je van ons verwachten?

Om te beginnen een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO. Die vullen we aan met de onbetaalbare werksfeer in een team van goed gehumeurde vakfanaten. Initiatieven nemen en lachen wordt niet gestraft en doorgroeien wordt aangemoedigd.

Nu dus reageren?

Helemaal goed! Dat kan met een mailtje naar info@laserworx.nl, maar ook met een telefoontje naar 0594-820 970. Stel gerust je vragen. Want als wij kritisch zijn, ben jij het ook. Tot gauw!

Wellicht ook interessant...