Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Het verhaal achter Del Nord


18 juni 2020

Het verhaal achter Del Nord

Onder het genot van een drankje en een hapje ontstaan vaak de leukste ideeën en samenwerkingen. Zo ook in het geval van Promovisionmodels, Tekenbureau Van der Graaf en Laserworx.
Zij hebben hun gezamenlijke hobby vormgegeven tot de ultieme barbecue ervaring. De verschillende achtergronden en expertises hebben gezorgd voor een multifunctionele vuurschaal/vuurkorf/barbecue.

‘Del Nord’ is modulair opgebouwd en inmiddels in 3 standaard uitvoeringen en 3 uitstralingen volop verkrijgbaar. ‘In blanke CorTen uitvoering, geroest Corten en in hittebestendige kachellak is er voor elk wat wils’, aldus Nanet Por van Promovision Models.
‘Samen met Van der Graaf en Laserworx hebben we onze BBQ-hobby vorm gegeven naar een product wat mooi en stijlvol in huiselijke omgeving gebruikt kan worden, maar wat ook zeker niet misstaat in de horeca.’

Del Nord overzicht model

klik voor grotere afbeelding

De puntjes op de i

Tekenbureau Van der Graaf rekening heeft rekening gehouden met de handelsafmetingen van de platen en het gebruik van het afval. Hierdoor passen de kleinere onderdelen uit het restmateriaal en is er een luxe maar betaalbare Del Nord ontstaan. De lounge, standaard en Excellent bieden voor elk wat wils. De modelhoogtes zijn door elkaar heen te gebruiken, waardoor je van een lounge en standaard samen bijvoorbeeld de Excelent maakt. Daarnaast zit er een handig haakssyteem op voor de optionele extra’s.

Laserworx snijdt en kant het plaatmateriaal met hoge precisie, waarna Van der Graaf het product verder samenstelt en aflast. Door de slimme en nauwkeurige productie wordt hierdoor gegarandeerd dat de producten onderling op elkaar passen.
‘Mochten klanten het ook nog in een hittebestendige lak of de houten randen of het statafelblad willen hebben, dan wordt ook dit lokaal gedaan’, vertelt Jeroen van der Graaf.

Ten tijde van de coronacrisis is er met de beschikbaar gekomen extra tijd een model productiegereed gemaakt. Het is volop getest door zowel eigen medewerkers als BBQ-professionals. ‘De enthousiaste reacties, maar ook goede suggesties zijn meegenomen in de 3 huidige varianten’, vertelt Wim Oostra van Laserworx. ‘Samen wordt nu volop doorontwikkeld met extra mogelijkheden, uitbreidingen en uitvoeringen. ‘ Er staat bijvoorbeeld nog een ice-bucket en pizzagrill op het wensenlijstje!’

Het voornaamste doel van Del Nord is om mensen een betaalbare BBQ-ervaring te geven met vrienden en familie. Daarnaast wordt het lokaal geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen. ‘Maar het is ook erg mooi om te zien dat dit product, in deze rare tijd, voor net even wat extra werk zorgt’, sluit Nanet af.

Voor meer informatie over de ‘Del Nord’ en de mogelijkheden, kijk dan op www.delnord.nl.

Del Nord Snijden

Del Nord plaat ongezet

Del Nord Standaard in gebruik

Del Nord Standaard vuur 1

Del Nord Standaard vuur 2

 

Wellicht ook interessant...