Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Lasersnijden Emmeloord


Lasersnijden Emmeloord - Laserworx heeft een zeer uitgebreid machinepark.

/lasersnijden emmeloord

Lasersnijden in Emmeloord

Lasersnijden, kanten/zetten hoeft niet ver weg te gebeuren. De afstand tussen Leek en Emmeloord niet ver. Laserworx is het adres bij uitstek om stalen, roestvrijstalen en aluminium producten te laten snijden en kanten/zetten.

Voor kleine en grote series

Ook andere nabewerkingen kunnen wij zowel in- als extern verzorgen. Kijk op deze website voor alle mogelijkheden en neem contact met ons op.

Lasersnijden in Emmeloord bij Laserworx

Staal is een veelgebruikt metaal om producten van te maken. Vele soorten en maten zijn makkelijk te verkrijgen, zijn redelijk eenvoudig om op meerdere manieren te verwerken en als het goed wordt geconserveerd ook erg duurzaam.

RVS en aluminium hebben uit zichzelf al een goede weerstand tegen corrosie. Bij Laserworx kunnen wij advies geven over metaal in relatie tot de diverse gebruiksdoeleinden.

De beste lasersnij resultaten in Emmeloord

Bij Laserworx gebruiken wij bij voorkeur blank of gebeitst/geolied materiaal. Dit geeft het beste en mooiste resultaat. Echter kunnen wij ook erg goed uit de voeten met zwart materiaal of speciaal stalen zoals slijtvast en hoog sterkte staal.

Voor al ons staal, RVS en aluminium geldt dat wij dit bij A-leveranciers betrekken. Dit om zo snel mogelijk tot het beste resultaat te komen.

Voordelen Lasersnijden Emmeloord
Complexe vormen mogelijk
Hoge bewerkingssnelheid
Nauwkeurige toleranties mogelijk
Hoge reproduceerbaarheid van producten
In veel gevallen geen nabewerking nodig
Laserworx denkt met u mee

Bel ons gerust

Bent u geïnteresseerd geraakt in Lasersnijden in de Emmeloord? Neem contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Ontvang binnen korte tijd een persoonlijke offerte n.a.v. uw wensen.