Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen

Nabewerkingen


Laserworx biedt u de nieuwste technieken van nabewerkingen voor uw eindproduct.

/nabewerkingen

Diverse nabewerking mogelijkheden

Zetten en kanten

Met onze CNC gestuurde Durma kantbank en speciale software kunnen wij uw STEP-bestanden omzetten naar de perfecte snijuitslag. Dit in combinatie met de juiste buigvolgorde wordt er een uiterst nauwkeurig eindproduct geproduceerd. Dit kan voor zowel enkel stuks, klein serie als grote repeterende opdrachten.

Soevereinen en tappen

Ook soevereinen en tappen is als standaard nabewerking bij ons mogelijk. Soevereinen tot een diameter van ø25mm en tappen tot M16. Kleine series worden intern uitgevoerd, grotere opdrachten of andere diameters/draadafmetingen worden extern door vaste partners uitgevoerd.

Trommelen

Onze Rösler trommelmachine kan op een eenvoudige en betaalbare manier kleine onderdelen ontdoen van bramen, walshuid en andere ongewenste imperfecties. De finish van een trommelmachine is een ideale start om producten te voorzien van bijvoorbeeld een zink- of poedercoatlaag.

Mechanisch ontbramen en kanten breken

Het ontbramen en kanten breken van grotere laser gesneden plaatdelen kan ook door middel van onze Q-fin slijp/ontbraammachine. Hierdoor worden alle scherpe kanten van de plaatdelen af gehaald. De bewerkte platen kunnen veilig verwerkt worden en ook hier zorgt de nabewerking een betere hechting van een zink- of poedercoating.

Parelen/stralen

Voor RVS en aluminium hebben wij ook de mogelijkheid om producten tot ca 700x400mm te parelen/stralen. Een erg mooie egale finish, die na beitsen nog beter tot zijn recht komt.

Regie van projecten

De zorg van orders houdt niet op bij de bewerkingen die we in huis doen. Desgewenst kunnen wij ook de regie houden in andere externe bewerkingen. Uiteraard wordt dit vooraf afgestemd, zodat het eindresultaat geen verrassingen kent.

Voordelen Nabewerkingen Laserworx
Rechte, braamvrije en fijne snedes
Contactloze bewerking
Bijna elk ontwerp is mogelijk
Eenvoudig tot complex
Nauwkeurig snijden met hoge snelheid
Laserworx denkt met u mee

Bel ons gerust

Bent u geïnteresseerd geraakt in Nabewerkingen van staal? Neem contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Ontvang binnen korte tijd een persoonlijke offerte n.a.v. uw wensen.