Scroll naar boven
Offerte aanvragen
Delen
/over laserworx

Laserworx als projectmanager

Voor vaste klanten gaat Laserworx verder dan alleen lasersnijden en kanten. Indien gewenst kunnen we ook bewerkingen buiten ons eigen spectrum verzorgen. Door onze brede ervaring en het grote netwerk kunnen wij als projectmanager uw halffabrikaat of zelfs eindproduct compleet aanleveren. Samen bepalen we de juiste lijn, waardoor altijd duidelijk is waar u aan toe bent.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

#1

De zekerheid van hoge kwaliteit en een professioneel bedrijf

Lasersnijden

Onze Trumpf 6kW lasersnijmachine is de bewerking waar ons productieproces altijd mee start. Staal t/m 25mm, RVS t/m 25mm en aluminium t/m 15mm kunnen op deze manier eenvoudig en snel worden omgezet tot een halffabrikaat.

Tezamen met de 3 meter kantbank, soeverein- en tapinstallatie, ontbraammachine en straalcabine zorgen wij voor de gewenste kwaliteit die u vraagt!

Meer weten? Neem contact op.

De voordelen van Laserworx

Korte lijnen

Zowel ons contact naar buiten als intern verloopt via korte lijnen. Via de afdelingen verkoop en werkvoorbereiding is de gewenste informatie altijd snel te krijgen. Of het nu gaat om een prijs, levertijd of bewerkingsmogelijkheden; wij helpen u graag!

Meer weten? Neem contact op.

Aanvullende diensten

Naast het lasersnijden hebben wij expertise in huis om u te adviseren in vervolgbewerkingen. Of het nu gaat om kanten, verspaanwerk of zelfs als sparringspartner voor materiaalkeuze; wij denken graag mee!

Meer weten? Neem contact op.

Optimale staat

Onze machines worden continue up-to-date gehouden. Wekelijks onderhoud en korte lijnen met onze machineleveranciers zorgen er voor dat de hoogst mogelijke kwaliteit wordt behaald, dag in/dag uit.

Meer weten? Neem contact op.

Lasersnijden

Lasersnijden is uitermate geschikt voor het snijden metalen. Onze 6kW machine kan staal t/m 25 millimeter, RVS t/m 25 millimeter en aluminium t/m 15 millimeter eenvoudig vormen. Daarnaast beschikken we over een Rotolasinrichting, waardoor op projectbasis buis- en kokerprofiel ook gesneden kan worden.

Complexe vormen mogelijk
Hoge bewerkingssnelheid
Nauwkeurige toleranties mogelijk

Zetten/kanten

Zetten/kanten is de meest gebruikte vervolgbewerking van plaatmateriaal. Door het vervormen krijgt de plaat zijn functie en sterkte. Vanuit STEP-bestanden kunnen we bij Laserworx direct het te snijden deel (ook wel uitslag genaamd) bepalen en daarna het product volgens de specificaties kanten.

Meer weten over Kanten/zetten